• 531
    önümüzde inanılmaz zor bir maç periyodu var. 24 günde 8 maça çıkacağız ve hem şampiyonlar ligine katılım hem süper lig’e iyi başlangıç bizim için çok önemli.

    o yüzden odağın biraz daha transfer döneminden ziyade önümüzdeki fikstür olması gerekiyor. kadronun aslında büyük bölümünü tamamladık. şu an kağıt üzerinde gözüken orta saha transferi ve rashica. bu iki oyuncu da bizim için çok elzem değil ve ağustos sonunda takıma katılsa sorun olmaz. elimizdeki kadro belirli bir düzeye gelirse çok iyi başlangıç yapabiliriz. o yüzden bundan sonraki önceliğimiz kadronun birbiri ile olan uyumu olmalı.

    bu dönem zarfında gidecek olan oyuncuları da belirlememiz lazım. yusuf demir, morutan ve midtsjö ile yollarımızı ayırdığımız takdirde 12 yabancı sayısına ulaşıyoruz ve orta saha-rashica denklemi ile kadromuzu kurmuş oluyoruz. bunun dışında luyindama, oğulcan ve alpaslan ile yolları ayırmamız ve 19 yaş üzeri bütün genç oyuncuları kiralamamız lazım. çünkü türkiye kupasında dahi süre bulmaları zor.

    bu gelişmeleri yaşarsak kadromuz şu şekle bürünüyor;

    muslera-günay
    boey-dubois
    nelsson-kaan
    abdülkerim-emin
    angelino-kazımcan
    torreira-berkan
    oliveira-kerem
    zaniolo-yunus
    zaha-mertens
    kerem-barış
    ıcardi-bakambu-halil

    bu 23 kişiyi şu zamanda fiziki olarak yukarıya çekmek her türlü transferden daha yararlıdır. ıcardi, zaha, bakambu ve kerem geç geldi. torreira, oliveira ve zaniolo sakatlık yaşadı. bu oyuncular takımın bel kemiği niteliğinde. saydığım isimleri yukarıya doğru çekebilirsek güle oynaya bu periyodu atlatırız. sonrasında da rashica ve 8 numara çekerek kadroyu tamamlarız. eğer bu 23 oyuncu içerisinde yine gidecek olursa yerine transfer de yapabiliriz ama dediğim gibi acelesi yok. biraz transfer işlerinde durulup oynayacağımız kritik maçlara odaklanmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın