• 26
    karşılaştırılan oyuncu özellikleri aşikarken ve defalarca yazılmışken tekrardan belirtmeyeceğim. farklı bir açıdan bakacak olursak da 2 soruya cevap vermemiz gerekiyor.

    1) takımımız bu sene 50 den fazla maç yapacaksa bu 50 küsür maçın en az 30 u bizden daha düşük profilde takımlarla oynanacak. kapalı savunmayı açmak için hangi futbolcuyu tercih edersiniz?

    2) görece bizimle denk veya daha güçlü takımlarla oynadığımızda rakip teknik adam karşısında hangi oyuncuyu görürse kendilerinin sol koridorunu daha çekinerek kullanır? daha doğru ifadeyle bekini çıkarmaya korkar? bir büyüğümden öğrendiğime göre hücum da bir savunma çeşidi.

    benim için cevabı belli olan versustur. tek bir hamleyle (iyi bir 8 numara) korkulan takım savunması meselesi çözülebilecekken, diğer türlü görece az gol yiyen ama az gol atan bir takım olma durumumuz var. ben rakipten 1 gol az yediğimiz her senaryoya tamamım. aramızda kalsın gol istiyorum gol diye bağıran manisa tarzanı benim.*

    gönül ister ki ikisi de takımımızda olsun ve farklı senaryolara farklı cevaplarımız olsun. ama aralarında illa bir seçim yapılacaksa bu isim zaniolodur arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın