• 13
    kimse kusura bakmasın ama arda'nın satılmasından sonra alevlendi bu oyuncuları karşılaştırıp da bir amaca varma hevesi. paramız olmasa anlarım ama kulübü yöneten adamlar diyor ki hem rashica'yı da almak istiyoruz hem de zaniolo'yu tutmak istiyoruz ama biz tutturmuşuz bunu satıp onu alalım diye.

    kimse de demiyor ki eski formunu yakalamadığı halde nasıl oluyor da bir zaniolo satarak ondan daha iyi olan rashica ayarında 4-5 tane alabiliyoruz? ikisi de iyi oyuncular ama birisini birazcık şansla her yıl alabilirsiniz ama diğerini 20 yılda bir anca bulur, denk getirirsiniz. yahu biz kapalı savunmalara karşı oynuyoruz da juventus kendi sahasına kapanıp da sürekli kontra mı arıyor? ya da rashica kapalı savunmalara karşı sihirli değnekti madem de, geçen yıl niye o kadar maçta zorlandık? zaniolo'nun hazır olmayan hali ile 5-6 maçlık sürede attığı golleri bi açıp izleyince, kaç kişi bunları atar diyebiliyoruz? gollerin öncesinde görüntüyü bi dondurup bakın, kaç kişi o pozisyonlardan gol beklentisine sokar sizi? cidden bu kadar bariz bir şeyi anlatmak çok garip hissettiriyor.

    yahu rashica'nın da oynaması gereken durumlar var, zaniolo'nun da. ikisi de bizim olabilecekken niye seçiyoruz? futbol sorumlumuz diyor ki ikisini de tutacak gücümüz var. niye satıyoruz? başa döndük: transfer rekoru kıracağız. biz de futbolcu satıyoruz diyeceğiz.

    zaniolo'yu burak elmas da satar 25-30 milyona. satsanıza emre'leri, morutan'ı, cicaldau'yu. satış başarısı dediğiniz budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın