• 12
    psg; neymar messi mbappe ile şampiyonlar ligini alamamanın yanında iyi bir takım da olamadı. 3 kişi ileride bekledi ayrı. salt forvetleri yoktu ayrı (mbappe ile neymar, neymar ile messi görevleri çakışıyordu. mbappe sola atıyordu çünkü kendini hep merkez forvet olmasına rağmen.)
    şimdi galatasaray'da da problem bu. torreira gibi bir futbolcuya saidou muamelesi çekmek çok da hoş değil. şampiyonlar ligine çıkacağız ama elemelerde bile zorlanıyoruz. zaniolo-kerem-mertens bile olmuyor bu zor maçlarda. üzerine zaha da var artık. yine bir örnek arjantin hep rashica profilinde oyuncularla oynadı. sırf messi'yi rahatlatmak önde takılmasının problem olmamasını sağlamak için. ve adamlar ciddi anlamda yeterli olmayan bir kadroyla şampiyon oldular. rashica bizim şampiyonlar ligi hayalimiz için önemli. hatta o da yetmeyecek canavar bir 8'e de ihtiyacımız var.
    o yüzden bu vs'de ben rashica'cıyım. zaniolo'yu da seviyorum ama 4-3-3'e dönersek olma ihtimali var sadece. hoca belki de 4-3-3 yapar belli olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın