resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4984
    kendisi konusunda 2 hususa dikkat çekmek istiyorum.

    1- adam değildir

    - kendisini hiç bir zaman kırmamaya çalışan, yaptığı üst perdeden saçmalıkları alttan alıp en nazik şekilde cevap veren, doğru, düzgün, dürüst ve yaşça büyük birini kıracak bel altı bir muhabbete girişmiştir.

    - kendi aralarında konuştuğu konuyu kamuoyuna açıklamıştır. bu yaptığına halk arasında karı kılıklı olmak denir.

    - mafya gibi takılıp sert çocuk imajı vermeye çalışıyor. ama racon bilmiyor. the godfather ya da the sopranos izlese, bu yaptığı şey sonucunda başına ne geleceğini bilir.

    2- hitabeti rezalettir.

    - kendini dursun özbek üzerinden aklamaya ve algı oluşturmaya çalışıyor ama diksiyonu, kelime dağarcığı, vurgulaması, tonlaması, kısaca iletişime dair her hareketi berbattır. bu kadar eğitime, bu kadar zenginliğe rağmen kendini aziz yıldırım kadar dinletemeyen, kaşları çatık bir k.o.ç’tur. isterse kendisine sunum teknikleri eğitimi verebilirim.

    not: anlattıklarımda lütfen cinsiyetçi söylemler aranmasın. ben kendisini, halk içinde kendisi hakkında neler düşünüldüğünü anlatan kelimelerle ifade ettim. yoksa kendisine güvenilmez k.o.ç yazıp geçerdim. şımarık, zengin, sinirli görünümlü, başarısızlık üstüne başarısızlık kazanan, hatalarından ders almayan ve tekrar eden tam bir kötü adam. hiç bir zaman saygıyla anılmayacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın