resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5239
    geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kendisiyle ilgili "ben kendisinden razıyım" demiştim. o entry çok da beğeni aldı.

    ben kendisinden razıydım çünkü rashica'nın asla ve asla anahtar pas atmadığı, mertens ve oliveira'nın 2. yarı emekliliklerini ilan etmeleri sonrası icardi'yi doğru düzgün besleyecek tek oyuncu kendisi kalmıştı. kaldı ki kerem de anahtar pasıyla, ince işleriyle bildiğimiz bir oyuncu da değildi. adam resmen sezonun ortasında evrim geçirdi. hiç bilmediğimiz özelliklerini gösterdi.

    işte bu nedenle hala kendisinden razıyım. eğer kadroda yine icardi'yi besleyecek oyuncu olmazsa, kendisinden razı olacağım. ama eğer olursa, işte o senaryo'da kerem'in bu sefer negatif özellikleri ortaya çıkacak.

    çünkü kendisi inanılmaz bir top kaybetme makinesi. bunların yarısı kilit pas denerken oluyor. diğer yarısı da gereksiz çalım ve top kontrol zayıflından kaynaklanıyor. bugün avrupa'nın önde gelen takımlarının kanat oyuncularına baktığımıza bir ortak özellik görüyoruz: topun kıymetini bilmek. çünkü top kaybederseniz koşmak, pres yapmak zorundasınız. takım ekstra yoruluyor. atak devamlılığınız sürekli sekteye uğruyor. kontra yiyebilir ve ortada hiçbir şey yokken geri düşebilirsiniz.

    daha çok negatif özelliğini sayabilirim ama bir noktadan sonra sanki oyuncuya saldırı yapıyormuşuz gibi algılanıyor o yüzden burada bırakayım. türk zorunluluğu olmasa ilk 11'de olmasını isteyeceğim bir oyuncu değil.

    zaha'yı sola atarım, 10 numara/ikinci forvet olarak o pozisyonun gerçek oyuncusunu koyarım, sağa da zaniolo satılacaksa rashica'yı koyarım, eğer param varsa daha iyisini koyarım.

    ama türk sınırının da ötesinde yanında rashica mertens oliveira olacaksa o zaman takımın en önemli oyuncularından biridir derim. olay tamamen takımda kim oynuyor ile alakalı bir durum.

    nasıl fatih terim "var bir hayalimiz" diyorsa ben de diyorum. kerem benim hayallerim için yetersiz kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın