resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4979
    başarısızlığı alışkanlık haline getirmiş bir camianın, bu başarısızlığı daha da perçinleyen başkanı. cehennemde türklerin bulunduğu kazanın başında neden zebani beklemediğinin hikayesini herkes bilir. çünkü hep beraber kaçmaya çalışmayı bırakın, herkes birbirini kazanın içine geri çeker.

    ülkemiz futbolu da maalesef bu şekilde. şimdi bu başarısız camianın katmerli başarısız başkanı, rakibim iyi kadro mu kuruyor? ben daha iyisini kurayım demez. rakibim ortaya vizyon mu koyuyor, ben de koyayım demez. ne yapar? ortalığı karıştırmaya, kendisinden daha iyi olanı aşağıya çekmeye çalışır. bu vasatları gündem yapmamak lazım, bu vasatların ve onların şakşakçılarının ateşlerine odun taşımamak lazım. elbet bir gün bu zehirli iğneleri kendilerini sokacak. bakın bjk başkanına… biraz iyi performans, sonra yok efendim antep ve hatay maçları tamamen sayılmasın vs. son kurşunlarını da attı. eeee? şimdi transfer yapamıyor. daha lig başlamadan istifa sesleri.

    aynısı bu arkadaşın da başına gelecek. lige şampiyonlukla başlayacaklar, aralık gibi bir sarsılma, martta bu lig şaibeli yalanları, her hafta basın bildirileri… eeee sonra? ne kupa büyüklüğü ne bilmem ne…

    ancak sevgili dostlar olumlu bir şey de söyleyeyim. bu arkadaş kulübünü tamamen kendine bağımlı yaptı. hem de hayrına değil kendi başarısızlıklarının faturasını ödemek için. ve seçimde karşısına aday yine çıkmayacak. :)))

    gelin bu yıl yaşayacağımız başarılarla birlikte “bu hitabet ve müzakere üstadının” kötü geçecek bir diğer senesinin tadını çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın