• 44
    mükemmel bir yazı yazmış benzer kaygıları taşıyorum kendisiyle. sadece katılmadığım kerem demirbay transferi. ben sezon sonu kendi çapımca transferlerimiz için oyuncu araştırmasında bulunurdum. 8 numara transferi yapılacağı ve sergio'nun yedek kalmayı kabul etmeyeceğinden yolların ayrılmasını yerine de kerem demirbay'ın yedeğe çekilmesini düşünürdüm. sergio satılırsa kerem demirbay transferi aşırı derece mantıklı öncelikle.

    zaha'nın meziyetlerinden şüphem yok elbette ama ben de herkes gibi transfer haberi çıktığında "nerede oynatacağız ki, kerem mi kesilecek? fener alınca çalım demeleri için yazılıyor" diyordum ve transfer gerçekleşince bu adam nerede oynayacak dedim. sağ kanatta oynarsa rashica ne oldu? zaniolo kalsa da gitse de benim için 11'in vazgeçilmez adamı rashica'dır çünkü. (herkes küçümsüyor en kilit oyuncumuzu transfermarkt değeri 20 milyon değil diye herhalde) sol kanatta oynayacaksa yabancı sınırı var. 10 numarada bu adam ne kadar oynayabilir? o zaman 4-4-2'ye dönülecek herhalde dedim ama okan hoca da 4-2-3-1'den devam edileceğini açıkladı.

    zaniolo konusunda ise iyi oyuncu olduğunu ama sisteme uymadığını hepimiz kabullenmeliyiz artık. ondan gelecek 30+ milyon euro çok güzel değerlendirilebilir 8 numara ve rashica transferiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın