• 642
    umrumda olmayan puan türüdür. bizim ülkede olduğu kadar hiçbir ülkede de bu kadar takıldığını ve ciddiye alındığını düşünmüyorum. "vatan, millet, sakarya" edebiyatı yapıp sanki savaşa gidiliyormuş gibi tüm türk takımlarını desteklememiz gerektiğini söyleyenlerin bir numaralı argümanı ülke puanıdır.

    2-3 eleme az oynayacağız diye bize karşı düşmanlık besleyen, sürekli bel altı konuşan, iftiralar atan, yıllardır transferlerimize çomak sokan, hakkı olmayan yıldızları hakmış gibi savunan ve başarısız olmamız için projelerimizi iptal ettirmeye çalışan kulüpleri destekleyecek değilim. umarım tez vakitte elenirler ve başarılı olamazlar. bu ülkeye hem nefret tohumları ekeceksin hem de ülke puanı edebiyatı yapacaksın, ben desteklemem, destekleyene saygı duyarım. zaten takımımız elemelerde yer alan tüm takımlardan* 2 gömlek üstün bir kadroya sahip, bu rakipleri geçip şampiyonlar ligine katılamıyorsak zaten hak etmiyoruzdur diye düşünüyorum.

    kendi işimizi kendimiz görebilecek kadar güçlü olmalıyız, x takımının moldova temsilcisini yenip bize seneye 1 tur az oynatmasına ihtiyacımız olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın