resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2231
    zaniolo'yu şöyle düşündüğünüzde aygır maygır da fenerbahçe maçı dışında böyle aman aman oynadığı maç var mı bilemedim. kondisyon eksiği vardı onda tamamım. ama topu alışı, doğru yerleri görmeyişi, kapalı ve dar açılarda bocalaması kondisyon eksiğinden başka bir şey gibi duruyor.
    eleme maçlarından ders alınmamış. eksiklerimiz çok. kesinlikle koşan, basan bir orta saha lazım. ön liberomuz zaten var. 8'den bahsediyorum. ayrıca yine eleme maçında rashica'nın önemi ve takım oyununda nasıl bir denge unsuru olduğu yine ortaya çıktı.

    bence eksiklerimiz şunlardı:
    -10 numara:
    -rashica
    -enerjik temaslı oyun seven 8 numara: gedson veya ndiaye profilinin bir tık üstü.

    bu eksiklerden 10 numara'yı bence kerem demirbay ile kapattık diyebiliriz. en azından üçlü oynarsak öne daha çok giden oyun kuran 8 rolünü de yapar. fakat hala enerjik bir 8 ve rashica'ya ihtiyacımız var. herkes ön tarafı ''zaha, zaniolo, kerem'' üçlüsüyle kuruyor ama bunun olmayacağını, olamayacağını bir kaç kez belirtmiştim. şu eleme maçında bile adamlar salla baş şişirerek kalemizin dibine kadar tek adamla geldiler. evet abdulkerim de nelsson da kötü performanslar verdi ama ne bekler geri gelebiliyor yakalandığımız kontralarda, ne de kanatlarımız. şampiyonlar liginde dandik diye tabir edeceğin takımlar bile canını dişine taktığından her türlü fanteziden uzak kalmalı zaniolo'yu satıp bir an önce iki eksiğimizi tamamlamalıyız. (eğer tabi isteyen varsa) satmadan da bu eksikleri tamamlayabiliriz belki ama o durumda zaniolo'yu kesemeyiz. onu kesemezsek de o zaman ortasaha da 3'lü oynamalıyız ve kerem aktürkoğlu'nu kesmeliyiz. sonuçta bir kurban gidecek. zaha, aktürkoğlu, zaniolo aynı anda oynayamayaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın