• 1977
    bu konu hiç dillendirilmiyor ama transferlerde gecikiyoruz. ağustos ayında olmamız, avrupada sezonun başlamaması önemli değil. avrupanın sezonuna değil, kendi sezonumuza bakıyoruz çünkü.

    dün 2 ağustos 2023 galatasaray zalgiris maçı'nda oyewusi'nin deparlarında biz de ter attık. evet, torreira'nın olmayışı takımı çok etkiliyor ama dün yaşayacağımız bir kaza kurşunu tüm planları alt üst edecekti.

    planımız ortada. yıllar boyu şampiyonlar ligi'nde varlık gösterecek, hatta belki de avrupa'da kupaların birine oynayacak bir takım kurmak. böyle bir planın varsa ön elemeleri riske atamazsın. haftaya daha güçlü bir rakiple karşılaşacağız ama takımın dünkü halinde hiç iç açıcı bir tablo yoktu. transferlerin gelmesi ne kadar uzarsa takıma alışması da o kadar uzayacakken maalesef giderek geç kalındığını düşünüyorum. şampiyonlar ligi treni kaçarsa hepimiz çok üzüleceğiz.

    en önemli mevkimize hala bir transfer yapılmadı. hala her gün başka birinin adı çıkıyor. daha fazla geç kalınmamalı. takımın orta sahası artık bir an evvel toplanmalı. dün durumun ciddiyetini hep beraber gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın