• 167
    maç hakkında 2 tahminim var. zalgris ile ilk oynadığımız maça yakın kadroyla çıkarsak kısır bir sonuçla 90 dakikayı tamamlarız gibi(1-1, 0-0). çünkü ilk maç herkes yıldız olmaya çalışıyordu, rakibi küçük görüyordu. biz ne zaman bunu yapsak mutlak sonuç hiç değişmemiştir. o yüzden bu maç özelinde okan hoca takımı uyarmıştır diye tahmin ediyorum.
    hücum hattına baktığımız zaman, bakambu biraz daha ortaya gelip kanatlara yardım eden bir santrafor. bu bizim işimize geliyor. kanat forvet zaniolo'muz ve kerem var o bölgede iyi. bakambu görevini yaparsa en az 2-3 asisti olabileceğini düşünüyorum. rakibin stoperleri zayıf, içeri kat eden kanat oyuncusu rahat pozisyon bulur. sadece buradan düzgün şutlarla 2-3 gol bulabiliriz.
    en merak ettiğim nokta ise beklerin görevi bu dizilimde. gene bekler ileri 6'lar geri şeklinde mi hücum edecek takım yoksa daha sıkı bir oyun tarzıyla mı çıkacağız. ben beklerin şahsen daha çok hücumda görev almasını isterim, sağ kanatta zaniolo çok etkili, sol bek angelino ortalarda zaniolo'yu görse oradan sadece 1 gol gelir gibi.
    aşağı yukarı konuşulan 11 ile çıkarsak benim maç sonu beklentim 7-0 olabilir. eğer geçenkinden ders almadıysakta 0-0.
App Store'dan indirin Google Play'den alın