resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2115
    uzerinden algi oyunlarinin basariyla yurutulup taraftarin olasi bir satisa alistirildigi italyan yildiz. bu artik alismayi da gecmis durumda, ciddi bir kitle satilmasini istiyor resmen. ama ne hikmetse transfer oburlugu devam ediyor, hala 10 numaraya bir de kamada gelsin, abdo sampiyonlar liginde yetmez 37lik ramosu da getirelim, salih ozcanlar verrattiler gelsin yazanlar girla. indirecegimiz bu yeni tonla yildizin sistemimize cuk diye oturacagini, takim ici dengeleri olumsuz etkilemeyecegini vs. varsayiyorlar cunku yeni yuzler bunlar, yeni iyidir ya! seneye de bunlara da ya cop cekeriz ya da sisteme uymadigini falan sosyal medyadaki tiplerden dinleyip bu oyunculardan cikip yeni yildizlari indiririz hemen.

    demem o ki sacma gazlara gelmeyin arkadaslar, kulubun muhasebesi bizim isimiz degil. zaniolo su an roma`da olsa bizim icin haberler ciksa su an herkes transfer nobetinde olurdu. ya da zaha gibi fener`in elinden alinsa zaniohaha falan yazilip sahiplenilecekti ama bu adamin gunahi deprem doneminde gelmesi miydi de hemen gondermeye calisiyoruz. hem de takimi bu kadar sahiplenmis, butun gucuyle deli gibi antrenman yaparken. sey diye dusunemez miyiz mesela; hani belki o bizim oyunumuza adapte olur, biz ona gore bir kurgu yapariz takim daha da ust seviyeye cikar. okan hoca bu verimi alabilecek bir hoca cunku.

    okan hoca ya da yonetim cikip da ``biz zaten kendisini firsat transferi olarak almistik, oyuncuya teklif gelince kolaylik saglayacagimiza dair soz vermistik, sistemimize de cok uyan bir oyuncu degildi takim kurgumuza olmadi`` ya da
    ` 30-40 milyon euro teklif geldi, reddetmesi bizim gibi bir kulup icin su an zordu ` gibi net bir aciklama gelmedigi surece burada insanlarin yollamaya calismasi cok anlamsiz geliyor bana. takimi kuran, oynatacak olan okan hoca, finansal kismina erden bey bakiyor. zaten ikisi de rustunu ispat etti, dogru karari vereceklerdir burada yazip cizip oyuncunun da moralini bozuyoruz, menajerlerin de eline koz veriyoruz farkinda olmadan.

    rahat birakin adami, birakin takim onunla kurgulansin ilerdeki adam geriye donmesin de o acigi orta sahaya alinacak adam kapatsin mesela; okan hocam bulur yolunu. verimli kullanildigi takdirde icardi`den bile onemli olabilecek bir adam var elimizde birakalim yapsin sovunu. elin juventus`unda falan izleyip avrupali buldu mu atiyor demeyelim de zaniolo cozer simdi bu maci diyelim. satacaksak emin olun seneye de satariz, belki daha bile fazlasina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın