• 161
    bu turu güzel bir oyunla geçtigimiz takdirde maç maç bakmak gerekir ancak inanıyorum ki gruplara kalacağız. bununla birlikte gruplara kaldık diyelim. maçı beklerken şöyle bir avrupa kadrosu planlamasına giriştim.

    şampiyonlar ligi için 25 kişilik belirlenmesi gerekiyor. 25 kişiden 17 tanesi serbest olmak üzere 4 tanesi altyapıdan yetişmiş oyuncu 4 tanesi türkiye'de yetişmiş oyuncular olması gerekiyor.

    altyapı'dan yetişmiş oyuncular

    yunus akgün ( ayrilabilir)
    emin bayram
    efe akman
    jankat yılmaz

    türkiye'de yetişmiş oyuncular

    kazımcan karataş
    kerem aktürkoğlu
    abdülkerim bardakçı
    barış alper yılmaz

    17 kişilik serbest oyuncu grubu
    1-mauro icardi
    2-fernando muslera
    3-victor nelsson
    4-sacha boey
    5-angelino
    6-kaan ayhan
    7-lucas torreira
    8-kerem demirbay
    9-günay güvenç
    10-cedric bakambu
    11-wilfred zaha
    12-berkan kutlu
    13-nicolo zaniolo
    14- 10 numara transferi
    15- 8 numara transferi
    16- rashica transferi
    17- ?
    sergio oliveira*
    dries mertens*
    dubois*
    fredrik midtsjo*
    yusuf demir*
    morutan*

    benim ayrılmasını beklediğim oyuncuları '' * '' isaretledim.aralarindan sadece mertens kalabilir ve 17. olarak yazabiliriz gibime geliyor. sergio'yu demirbay transferi sonrası mevcut yabanci kuralında çok kullanamayacağız gibi geliyor bana. merkez orta saha transferi sonrası iyice forma süresi azalacaktır. aynı şekilde midtsjo ve dubois de istedikleri kadar forma giyemedikleri icin yüksek ihtimal ayrılacaklar.yusuf demir kiralik gidebilir deniliyor. morutan için yüksek bir teklif gelirse gidecektir ya da gelişimi için daha iyi bir lige çok forma giyebileceği bir takıma kiralanabilir. bunların dışında ekstra satışlar da olacaktır muhtemelen. mevcut yapıda bazı bölgelerde olmasi gerekenden fazla oyuncu var ve biraz da bonservis geliri elde etmenin gelecek transferler için faydası olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın