• 2588
    burada yazanlara coluk cocuk demek dogru degil, genel olarak turkiyedeki bir cok kulubun yoneticilerinin zeka ve algi seviyesi de buradakine benzer. sponsor ve butce konusunda o kadar kafalari karisik ki, temel matematikle ne odenmis, sozler ne, taksitler ne onu bile hesaplayamiyorlar.

    bir salak da cikmis galatasaray'i uefa'ya sikayet ettim inceleme baslattim yaziyor, sanki uefa onu bir yerine takarmis gibi. uefa maddi incelemeleri bu sekilde yapmiyor diye biri soylememis de olabilir kendine ama olsun, o kendini nimetten saysin.
    kaynak? ben oyle duydu. ee hani sonuc cikmadi, nerede sorusturma? 300 escort gondermislerdir ondan iptal edilmistir...

    kendi dunyalarinda yarattiklari yalanlara o kadar inanmislar ki, gercek cok basit olsa da goremiyorlar.

    sponsorlar projeye gelir guzel kardesim. reklam karsiligi olsun ister. 1 milyar dolarlik sirketin 20 -30 milyon reklam gideri olabilir. onemli olan o sirketi, sana sponsor oldugunda istedikleri hedef kitleye ulasabilecegine inandirmaktir. sen salak gibi fenerbahce formasina otokoc koyarsan kimse ben de geleyim demez zaten de, en azindan sponsor alternatiflerine senede kac kisiye, hangi demogragik araliga ve hangi alim gucune gidebilirsin goster. ama bunu yapman icin sadece mac yapman yetmez, reputasyon ve igli gerekir. galatasaray da bunu sagliyor su an.

    neden icardi? cunku sponsorun ismi icardi'nin yurtici ve disi milyonlarca takipcisine ve yabanci basina surekli cikacak.
    neden zaniolo? cunku italyan basini artik pesini birakmaz.
    neden zaha? ıngiltere basininda artik her basarin daha fazla konusulacak.

    sponsor isi sadece sampiyonlar ligi icin olmaz, ulasilabilirligin seni pazarlar. fenerbahcenin neden ulasabildigi yapi bu kadar dar, neden reputasyonumuz guclu degil, neden yurtdisinda siklenmiyoruz demiyor da, galatasaray nasil yapiyor diyor.
    neden? cunku bunu derse galatasarayin buyuklugunu kabul etmek zorunda kalacak. ıste bilincaltlarindaki mesele de bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın