• 9
    varsa da sayıları çok çok azdır. ben muslera’yı zaman zaman eleştirsem de çok çok seviyorum. onlarca kez daş.ağını yerim diye bağırmışlığım, boynuma dola demişliğim ve hanımdan iğrençsin azar işitmişliğim de vardır.

    bir taraftar sırf kendi oyuncusu diye her oyuncuyu sevmesi beklenmemeli. bizde oynarken de şimdi de yasin öztekin nefretim bakidir çünkü bilerek yabancı oyunculara pas vermiyordu o yüzden nefret ediyorum ondan. yine bir maçta rakibini kovalaması gerekirken bilerek koşmayı bıraktığı için selçuk inan’ı zerre sevmiyorum. şimdi sevsem de oynarken yetenek fakiri olmasından dolayı sabri’yi hiç sevmezdim. öte yandan bizim oyuncumuz olmasına rağmen tarık çamdal’dan hangimiz ölesiye nefret etmedik? dolayısıyla futbolcularımızı sevmeme hakkımız elbette vardır.

    muslera hâlâ çok iyi kaleci olmasına rağmen yaşlandı ve eski muslera yok artık. taraftar da haklı olarak muslera sonrasına hazırlık yapılmasını istiyor tüm mesele bu. böyle düşünen taraftara “sen muslera’yı sevmiyorsun!” demek çocukça geliyor bana. elbette çok çok seviyoruz da takımın başarısı daha önemli değil mi? koskoca real madrid casillas’ı, roberto carlos’u, guti’yi, cristiano ronaldo, raul’ü göndermedi mi? sürekli başarı isteyen real yapınca “işte bu abiiiii, yaşlandı mı göndereceksin abiii” diyonuz da biz söyleyince veya yapınca hemen aauuuvvv. arkadaşlar artık profesyonel olalım. bakın omar’a abilik babalık yaptık da ne oldu? herif tazminatını kuruşuna kadar aldı ve -her ne kadar ben söylemedim dese de- galatasaray benim için hataydı demedi mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın