• 8
    türk insanı olarak profesyonelliğe dair bazı konuları mantık ekseninden çıkartıp, sürekli duygular üzerinden okumayı çok seviyoruz.
    galatasaray'da kazandığı paranın hakkını veren, galatasaray formasıyla bu takımın kalitesine yakışır performansı veren her futbolcumuzu çok seviyorum. muslera, o, şu, bu vs. fark etmiyor. galatasaray'da kazandığı paranın hakkını vermeyen, galatasaray'a yakışır performansı sahada ortaya koyamayan futbolcularımızı ise sevmiyorum. isim ortaya koymaksızın ve ismin hiç önemi olmaksızın; bir futbolcu birkaç sezonu iyi geçirdikten sonra "bir sezon da kötü olmaya hakkı olsun, vefasızlık etmeyin" gibi cümleler, benim düşünce tarzım değil. o maç özelinde, o ay özelinde, o sezon özelinde kötü performans gösteren her ismi eleştiririm. bu noktada kutsalım, dokunulmazım yok. iyi olana iyi; kötü olduğunu düşündüğüme ise kötü derim. bunu şahsileştirmeden, duygusallaştırmadan yapabilmenin de kulüp açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.
    muslera'yı veya x bir ismi sevip sevmemek mesele değil yani. muslera veya x bir isim; iyi mi, kötü mü? yeterli mi, yetersiz mi? bu önemli. buna bakılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın