resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4945
    paranın getirdiği kontrolsüz agresifliğe artık dur denilmesi gereken zat.

    ''hitabeti iyi olduğu için karşısına canlı yayında kimse çıkamıyor '' diye bir saçmalık çıktı. en başta diyafram kullanımı ve konuşma tekniği felaket. neye dayanarak bu söyleniyor anlamıyorum. gerek kürsüde yaptığı konuşmalara, gerekse direk kendisinin yazdığı direk sosyal medya mesajlarına bakacak olursak, en başta kendisinin türkçesi acınacak seviyedededir. düşük ve tamamlanmamış cümleler, yanlış kelime kullanımları, kopuk kopuk anlatımlar, kendini ifade edememe, sıkıştığı yerde tehdit ve zorbalık vs..

    rahmi koç'un utanması gerekiyor çünkü vehbi koç'un eğitim konusunda öğütlerine rağmen bu mudur oğlunun temel türkçe eğitim seviyesi? belli ki , koç parasal gücüyle, sınıfları hiç zorlatılmadan rahat rahat geçmiş. işte türkiye'nin dramı bu. türkiye'nin en zengin ailesinin torununun sahip olduğu temel ana dil seviyesi bile ancak bu kadar..

    galatasaray kongrelerinde kürsüde konuşanlara bakın. en saçmalayanlarının bile temel türkçe seviyesi ali koç'un üstündedir. sadece galatasaray başkanları kontrolünü kaybetmiş, agresif , şımarık/zorba biriyle muhatap olmak istememektedirler. konu bu.
    karşısında kütahyalı, aziz yıldırım görmeye alışmış, desteksiz meydan okuyor. ama böyle şansını zorlarsa, karşısına bir adnan öztürk, ural aküzüm gibi eğitimli, zeki, cesur hatipler çıkar, rezil kepaze ederler onu. bir kere adnan öztürk çıktı ''yalı çocukları'' dedi, hala o golü çıkaramadı.

    karşısında koskoca mekteb-i sultani var, neyin özgüveni bu?
    inan kıraç, tek başına , rahmi-ömer-ali demeden 50 yıldır hepsine yetiyor,
    neyin afra ,tafrası bu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın