• 16073
    (bkz: #3669279)

    bu konu ile alakalı eski entrylerimde de daha önce belirttiğim gibi sonuna kadar desteklediğim bir karar alınmış olan sözlüktür.

    bu zamana kadar sözlükte yaptığım devirlerden kimseden 1 tl bile istememiş biri olarak kararın en az 1 sezon geç alındığını da söylemeden edemeyeceğim.

    ha “sen ne diyorsun be abla gözünü seveyim be abi” diyebilirsiniz ama bu sezon bu karar kombine sahipleri için uygulaması zor bir karar olacak çünkü hem kombine fiyatlarındaki * 3-3,5 kat artış hem de hemen hemen hiç bilet çıkmayacak olması çoğu kişiyi kısıtlı devir hakkında “gişe fiyatından devir” uygulamasına itecektir. en azından sözlükte desteğinden emin olacağımız kişiler öncelikli olarak faydalanırdı.

    benim esasında kulüpten beklediğim türkiye kupası maçlarının hepsinde devir hakkından düşme durumunu -en azından yarı finale kadar- kaldırması.

    gerçekten hafta içinde iş yoğunluğu, yorgunluk ve istanbul trafiğinde kupa maçları -fb ve bjk derbisi- olmadıkça hiç çekilir olmuyor. düşürme bunu kotadan hem stad kupa maçında bile full çeksin, hem gitmeyen ikilemde kalmasın, hem de stad atmosferini hiç yaşamayanlar da yaşasın.

    velhasıl kelam karar ve uygulama doğru ama bu sezon hayrına devir yapacak kişi sayısı çok az olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın