resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4930
    şimdi birbirimizi kandırmayalım; birincisi ''komisyon kurulduğu için biz 5 yıldızlı forma giymekten vazgeçtik, süreci tetikledik'' demesi tamamen uydurma, vasat bir yalan hikaye. o zaman adama sormazlar mı zimbru mudur nedir o maçta komisyonun kurulacağı zaten belliyken neden 5 yıldızlı formayla çıktın diye?

    çünkü sizi öttürürüz dedi uefa. yerel federasyonun kabul etmediği bir logoyla sahaya bir daha çıkarsanız cezası ağır olur dediler. ilk sefer için ihtar yediler bu çok net. tabii çıkıp bunu böyle söylerse rezil olacak. o yüzden divan kurulunda mabadından hikaye uyduruyor. bu kısmı cebe attık.

    ikincisi; bu çakma halı saha şampiyonluklarını tayyip hariç hiç kimse, hiçbir kurum onaylayamaz. o da onaylar mı bilinmez. çünkü ortaya bir sürü bölgesel şampiyon takım çıkacak. bu takımların yayın gelirlerinden şampiyonluk payları falan filan olacak. bu pastanın 50 parçaya bölünmesini gs, bjk, trabzon, başakşehir ve bursaspor neden istesin? onlar da mutlaka spor bakanlığına, dolayısıyla tayyip'e baskı yapacaklardır perde arkasından.

    ali cabbar... başarısızlığını, rezilliğini örtmek için bu çakma halı saha şampiyonluklarını taraftarına, paranla satın aldığın troll medya ordunla yedirmeye çalışıyorsun. son senemi de böyle geçirip, seneye seçimde zaten ne hâliniz varsa görün diyip kaçma peşindesin. tek derdin bu seneyi de atlatmak. çok rezil birisin ali:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın