resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 4922
    --- alıntı ---

    ali koç: "türkiye kupası seremonisine 5 yıldızlı formayla çıktık, son maçımız da öyleydi. komisyon kurulmasaydı, sonuna kadar 5 yıldızlı formayla devam edecektik. tff'nin yaklaşımını doğru buluyoruz, bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla çıkacağız."

    --- alıntı ---

    iki ihtimal var:

    1. tff bunlara dedi ki, “ya biraz inceledik, istediğiniz şeyin hukuki olarak elle tutulur bir yanı yok, böyle bir karar alırsak skandal olur, hele ki diğer kulüpler de istemeye başlar ve sadece sizinkileri verirsek cas’a falan giden olur, çok ciddi ceza yeriz. o yüzden bu konuyu kapatalım”

    2. ya da tff bunlara dedi ki; “ biz sizin yıldızları vericez, ama siz bu komisyon karar vermeden emrivaki yapıp 5 yıldızlı forma kullanırsanız, henüz tescillemediğimiz için ceza vermek zorunda kalırız. bi bekleyin, zamanı gelsin, sonra zaten kullanırsınız.”

    iki durumda da, bizim yönetimin daha etkin olmasını bekliyorum. gerekli hukuki itirazların bir dosyasının oluşturulup, ön nüsha halinde tff ile paylaşılıp, eğer buna rağmen kabul yoluna gidilirse cas’a gideceğimiz belirtilmeli, ve bu konu daha fazla uzamadan kapatılmalı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın