resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5546
    64 yaşındaki babam, kendisinin hagi’den sonra ilk defa bu kadar sahiplenilen ve bu denli sükse yapan oyuncu olduğunu söylüyor. babam fenerbahçelidir, oğuz’u, aykut’u, schumacher’i izlemiş, onlara gönül bağı kurmuş birisidir. ama aynı zamanda 17 mayıs’ta galatasaraylı dayılarımla beraber popescu’nun penaltısı sonrası gözyaşı dökmüş. beni de dayım jardel’i, hakan’ı, hagi’yi izleterek, şampiyonlar ligi maçlarında gecenin bir yarısında uykusuz kalma pahasına annemden kaçırarak galatasaraylı yaptı. babam çok önemsemez bunları, zaten hiç öyle fanatik olduğunu da görmedim. ama “hagi’nin bizde olması için çoğu fenerli alttan alta can atardı, onu izlerken gıpta ederdi” der.

    benzer şeyleri bu gönül adamı için de diyor. “oğlum gol illa atılır, galatasaray da bu sene olmasa seneye bilmem kimle şampiyon olurdu, ama bu adam gibi bir şeytan tüyü bulunamazdı, bak bizim hergelelere* aptal saptal adamlara paralar harcatıyor. roberto carlos geldiğinde 34 yaşındaydı, ama işi bitmişti. carlos’tan hagi etkisi bekleyemezsin, ama bu herif kafaya takarsa altın topu da alır, gider uefa kupasını kazandıran golü de doksana çakar diyor.”

    e diyorum, drogba, sneijder, falcao bilmem kim, bunlar da büyük oyunculardı. “drogba, falcao iyi hoş da, işi bitmiş adamlardı. sneijder ayrı, sneijder’in hagi olmasını ben de bekledim. o da çok zeki adamdı. o kadroları da haşat ettiler, oynadı mı sneijder önünde genç dalyan gibi bir delikanlıyla? verdiler mi hakan gibi, jardel gibi bir çuval gol atacak bir adam? oynamadı, o yüzden kuru gürültü. bizim volkan hıyarına astığıyla kaldı. bu adam* da böyle, hiç yoksa gidip altay’a, mert’e atar bir iki tane en azından derbi alır. iyi kadro olursa sana avrupa’da maç da alır. bizim eşekler de gider 5. yıldızı kovalarlar, sanki onu alınca seneye şampiyon olmuş olacaklar.” diyor.

    babam da saplama makinesi çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın