resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2059
    zaha'dan daha değerli bir futbolcudur.
    bu sezon bol bol skor yapacaktır. sadece skor değil asist sayısı da yüksek olacak. çünkü sanılanın aksine çok iyi bir oyun görüşü var adamın.
    9,5 numara oynayabilmesi, sağ forvet oynayabilmesi yine benzer özelliklere sahip diğer kanat oyuncularımızla sık sık yer değiştirmesine ve markajı imkansız hal gelmesine yol açacaktır.
    bu arada tank gibi fiziği, şutu, dripling yeteneği ile zaten türkiye şartlarında markajı imkansızdır. bahsettiğim markaj imkansızlığı için şampiyonlar ligi'ni baz alıyorum. sanılanın aksine oyun stili bizim sistemimize uygun değil, çok ama çok uygundur.
    oyununu atletico madrid'e acaip yakıştırıyorum.
    şampiyonlar ligi'nde çıtasını yükseltirse real madrid ve liverpool'un da radarına gireceğine eminim. özetle herifin seviye bu.
    serbest kalma bedeli ise sadece 35 milyon eu. avrupa devleri için satın alacakları kalite düşünüldüğünde gerçekten çok ucuz. sahaya şampiyon olarak çıktığımız fenerbahçe maçı öncesinde de benzer şeyler yazmıştım. maç sonrası herkes bir süreliğine adama hak ettiği değeri verdi. sonra sosyal medya etkisi midir nedir bilmiyorum tekrardan hakkında sıradan bir futbolcuymuş gibi yorumlar yapılmaya başlandı.
    (bkz: #3622712)

    merak etmeyin, zaten avrupa kupalarında yarım sezon izleyip elimizden alırlar. fazla kalmayacak galatasaray'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın