resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1597
    galatasaray sözlük, galatasaray camiası arasında çok popüler. aklınıza gelmeyecek isimler bile burayı okuyor.

    geçen gün erden timur'un bir açıklamasını size tekrarlamak isterim "bazen galatasaray'a büyük zarar veriyoruz. buradan taraftarımıza o çağrıda bulunuyorum.. istenen rakamı bile versek beklemeye geçiyorlar. sosyal medyayı izliyorlar."

    özellikle zaha transferinden sonra milot'un başlığı altında çok büyük bir yangın dönüyor, nedenini anlamadığım aynı argümanlarla benzer entryler yüzlerce kez girilmiş, ezberden yorumlar yapılmış. yukarıda da dediğim gibi burası ufak bir sözlük değil, milyonlarca kişinin okuduğu galatasaray sözlük.

    ederi maksimum 4 bilemedin 5 milyon euro olan, milot için siz ortalığı yangın yerine çevirdikçe bu iş zora girecek. evet sizi anlıyorum ama her dakika bu adamın başlığını sağ üstte görmekten çok sıkıldım ve bu galatasaray'a zarar veriyor.

    yönetim pazarlıklarını yapmaya devam ediyor, gerekirse eylül ayına kadar beklenir uygun fiyata alınır zaten kimsenin milot için yanıp tutuştuğu yok, hayali bir fenerbahçe istiyor haberi dönüyor onlar da istiyorsa versin 10 milyon euro alsın. ortalığı yangın yeri yapmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın