resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 1588
    2013'teki elmander gibidir. koşar mücadele eder ama hedeflediğimiz bir üst seviye için vasat kalır. kim ne derse desin skor katkısı beklenenden düşük bir kanat oyuncusudur. rashica'nın 1700 dakikada atamadığı golü mesela zaniolo 300 dakikaya sığdırmış. hatta daha ileri gidiyorum geçen seneki kadro ve oyuna sağ kanata 26-27 yaşında bir sabri sarıoğlu koysanız o da en az rashica kadar oynardı.

    zaniolo'yu zaha'yı rashica için keselim diyenler nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlar anlayamıyorum. drogba sneijder varken onların yerine koşuyorlar diye elmander ile umut bulut'u oynatalım demekle aynı bu düşünce.

    üstelik takımın en şişik mevkisine düşünülen bir transfer. aynı mevkide 7 farklı futbolcu zaten oynayabiliyor (zaha, zaniolo, kerem, barış alper, yunus, yusuf, morutan). bu takımın orta sahası ve stoper hattı çok daha dar kadroya sahip ve takviye yapın diye bağırıyor.

    ilerisi çok hücuma dönükse torreira'nın yanına sergio değil de daha tempolu bir sert orta saha daha çekersin zaten arkasında da boey var torreira vs. ısırır toplar orayı. bırakın her mevki esas işini yapsın.

    forvetin var gol atamıyor ama duvar oluyor hücum presi yapıyor.
    ofansif orta sahan asist yapmıyor maçı çözemiyor ama pres başlangıcını iyi yapıyor
    kanat beklerin defansta devasa boşluklar veriyor ama arada gol asist yapıyor
    stoperin fahiş hatalar yapıyor ama arada kornerden gol atıyor
    hele bir de regista denen fiziken ezilen ama iki üç pas veriyor diye övülen defansif orta sahalar var ki aman evlerden ırak.

    bu şekilde takımlar görmekten yoruldum. bir kere de her mevkideki futbolcu öncelikle esas görevini yapsın.

    kewell arda lincoln baros olan kadrodan kalma bir travma var doğru ama bu sefer arkaları barış özbek, mustafa sarp, servet çetin, gökhan zan, sabri sarıoğlu, hakan balta değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın