• 46920
    "galatasaray büyük bir kulüp. türkiye ligini domine ediyorlar. kendilerini avrupa kupalarında iddialı konuma getirmek istiyorlar. bunun için de geçen sezon katılan zaniolo gibi hücum oyuncularını kadrolarına katmak istiyorlar. bu sezon da zaha ve joao felix'le bunu yapmak istiyorlar. avrupa kupalarında yarışıyor olmaktan ötürü galatasaray şansını deniyor.

    felix'in yeniden oynuyor olma neşesine, gollerine, asistlerine kavuşması önemli. hak etmediği bir nankörlükle karşı karşıya kaldı, karakteri, kalitesi ve kişiliği bunu hak etmiyor.

    benfica, felix'in evi. taraftarlar gibi onun da isteği bir gün oraya dönmek. şu an için sportif olarak şansa ihtiyacı var. zorluklardan geçti ve oyuna olan tutkusunu ve neşesini geri kazanması önemli. sözleşmeniz ne kadar iyi olursa olsun, eğer oynamıyorsanız ve kendinizi parlatamıyorsanız sözleşmenin önemi yok. para her şey değildir.

    joao oynayabileceği, kendisine inanacak ve iddialı olacak bir takım arıyor. portekizliler olarak joao'nun oynamasını ve fark yaratmasını istiyor ve bekliyoruz. çünkü ona milli takımda ihtiyacımız var."

    fernando meira - record.

    https://www.futeboldivertido.com/...egressar-ao-benfica/
App Store'dan indirin Google Play'den alın