resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5361
    geldiği uçağın pilotuna sesleniyorum;

    izmir adnan menderes havalimanı'na inecekmiş gibi rotanı çiz ve manevranı yap kardeşim ve icardi'yi de sağ tarafa oturt. uçak kendiliğinden sağa çekecek ve istanbul'a inecektir. çünkü adam t.şş.aklı. uçak oturduğu tarafa doğru çekiyor hep. senden önceki pilot bizi dinlemeyip rotayı istanbul aldı, uçak çankırı'da bir tarlaya inmek zorunda kaldı. ayrıca bir yöntem daha var. icardi'yi özel uçağa bindirip, ta.ş.aklarını kargo uçağına vererek demonte şekilde de getirebilirsiniz. ilk lig maçında birleştirir, monte eder o kendisi. ama bize uçakların bilgisini net vereceksiniz. 50 bin kişi t.ş.k karşılamayalım sonra.

    gomis'i de en arkaya oturtma diye uyarmıştık bir pilotu zamanında, o da bizi dinlememişti. o g.te sahip bir adamı en arkaya oturtursan uçağın ucunu indiremez, atmosfer dışına bilmem kaç bin feet yüksekliğe çıkarsın. sonra da beni ararsın işte öyle yolda.

    "oksijen azalıyor, ne olur yardım et."

    hava taşımacılığında detaylar çok önemlidir. lucas torreira uçarken hiç kimseyi uyarıyor muyuz biz? adamı güvercinin üstüne oturt, florya'nın damına sorunsuz konar hayvan yani.

    lütfen ama ya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın