resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 219
    torreira ile hemen hemen aynı tipte bir oyuncu. tempo olarak çok üst düzey bir ikili olsalar da en zayıf noktaları oyun kurulumu. fred'in ekstradan top sürme becerisi var ancak iyi bir pasör olduğu söylenemez. eşit oyunun olduğu maçlarda bu ikili tabii ki de çok işimize yarar ancak biz süper lig'de özellikle de ev sahibi iken oyunu rakip yarı sahaya yıkıyoruz. ince iş yapan adamlara ihtiyacımız oluyor. işte bu oyunda ne yaparlar meçhul. eğer önlerine oyuna akıl katacak bir 10 numara alınırsa sistem daha randımanlı işleyebilir.

    aslında mevcut kadromuz 4-3-3 oynamaya çok müsait. fred'in sol iç, sergio'nuın sağ iç oynadığı arkalarında torreira'nın olduğu bir orta saha hem avrupa hem de yerel ligde iş yapar. bu 3'lünün önünde kerem, icardi ve zaha (zaniolo) oynayabilir. ancak bu sistemde 3. türk piyasada yok, sadece kerem ve abdülkerim var elimizde. angelino'yu kesip mi türk koyacağız oraya? aslında en mantıklısı kaleyi değiştirmek ancak güvenilir türk kaleci yok, olanı da satmıyorlar.

    belki de kerem demirbay alınıp orta 3'lüden biri olacak, yerli sorununu o şekilde çözeceğiz. şu an için ne olacağı belli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın