resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2291
    her futbolcu formsuz olabilir.

    adam hazırlık kampına geç katıldı. henüz kampa ilk günden başlayan oyuncularla aynı form durumunda değil. aslında abdülkerim için de benzer şeyler düşünüyorum. gerçi adam 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı'nda iyi performans ortaya koydu ama şu an hala ortalama seviyesine ulaşamadığını düşünüyorum. çoğu hazırlık maçında defans hattımızı kaan ayhan - emin bayram ikilisinden oluşturduk. iyi de oynadılar. bana göre bu ikili şu an nelsson - abdülkerim ikilisinin önünde.

    nelsson kısa zamanda form tutacak ve geçen sezonki istikrarını devam ettirecektir ama forma adaleti adına bir müddet daha hazır oyuncularla oynamak iyi olabilir.

    tabi zalgiris maçında oliveira'nın sakatlıktan yeni çıkmış olması, torreira'nın olmaması, berkan kötü top oynaması, okan hoca'nın yunus'a çok uzun süre tahammül etmesi, kerem'in maç ritmini yakalamamış olması gibi faktörler de etkili oldu. bence 2 ağustos'taki maçta bambaşka bir galatasaray izleriz. torreira döndüğü an takım yukarı ivmelenir. çünkü sadece baskıda değil pas trafiğinde de çok büyük rolü var. maça da gerçek bir forvet ile başlarsak hücum sonlandırmamız artar ve tek silahı geçiş olan rakibe karşı aynı savunma zaafiyetlerini yaşamayız. futbol bir takım oyunu. sahada bu kadar geçirgen olursanız prime puyol - ramos ikilisi bile tek hat oynarken dağılırlar.

    okan buruk umarım 2 ağustos'a daha formda oyuncuları tercih ederek başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın