resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1997
    kendisinden en iyi 2. forvet ya da gezgin forvet olarak yararlanacağımızı düşünüyorum. kanatta oynayınca hem kaleye çok uzak kalıyor ki şut tehdidi olan bir oyuncu olarak bu ciddi bir sorun, üstüne çok fazla denemeye girip top kaybederek ters yakalanmamızı sağlıyor.

    oysa ki icardi'nin biraz arkasında ama oyun kurucu olarak değil yardımcı forvet olarak konumlansa çok daha faydalı olur gibime geliyor. fenerbahçe maçında attığı ilk goldeki gibi icardi'nin çektiği savunmanın arkasına yapacağı koşularla da etkili olacaktır, merkezden yakaladığı şut imkanıyla da verimli olacaktır, fiziğiyle rakip savunmayı karıştırarak kalan oyuncularımızın işini de kolaylaştıracaktır.

    yani bir şekilde sahanın merkezinde olması gerektiğini düşünüyorum. tabii okan hoca bilir işini ama zaniolo konusunu bir şekilde çözmek lazım. geçen yıl sonradan geldi, hazır değildi derken adamı oturttuk. o da ses çıkarmadı, takıma uyum sağladı. bu sene oturtamayız kendisini çünkü hem çok lüks kalır hem de sorun çıkarabilir. zaha veya kerem'i de oturtma lüksümüz olmadığına göre zaniolo'dan katkı alacak sistemi kurmak bizim için çok önemli. kaldı ki daha rashica'nın da geleceğini düşünüyorum ben. o zaman zaniolo'nun satılma ihtimali de hiç düşük değil. yani sezonun kilit isimlerinden biri kendisi olacak. giderek veya kalarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın