• 556
    bu maçta çıkıp 2-3 fark yiyecek değildik hesapta, hiç kimse böyle bir senaryoyu düşünmedi ama dün net gördük ki çok rahat bir şekilde gerçekleşebilirdi de. okan hoca maç sonunda "bu ilk maç bizim için önemli bir antrenman oldu." diye bir cümle kurdu. işin kötüsü sadece böyle düşünmemiş, hazırlık maçı olarak görmüş, oyuncu görmek için bir kadro çıkarmıştı aynı zamanda. şampiyonlar ligi ön elemesinde ligde oynayacak yerli oyuncuyu belirlemeye çalışmak, oyuncu kazanmaya çalışmak ne kadar mantıklı hocam? mertens kenarda iken 5 yerli oynatmamız şart mıydı mesela? hadi ligde kimi oynatıp oynatmayacağını belirledin diyelim, 25-35 milyon euro gelirden, cl prestijinden olamaya değer mi bu tecrübe?

    halil'i beğenmem mesela ama adam forvet, işi gol atmak. berbat derken bile başka forvetler ile kıyaslarım, barış'la değil. karambolde, dar alanda barış'tan kötü olabilir mi? herkesin bir işi var ve ne barış'ın ne zaniolo'nun uzmanlığı değil bu iş. anca elimde hiç forvet yoksa değerlendiririm bu alternatifi.

    hoca da, tüm futbolcular da şampiyonlar ligi oynamak için can atıyor, biliyorum. hatta gelenler bile bunun için geliyor büyük oranda ama istiyorlar ki birisi bizi alsın, direkt kuraya soksun. yok böyle bir dünya! icardi mutemelen transfer için cl kadrosu ve cl'ye katılmayı şart koşmuştu ama aynı şekilde, siz cl'ye girin, ben geliyorum havalarında. imza da atıldı anlaşılan, eh hadi sen geldiğinde "avrupa ligi'ne hoşgeldin kral." dersek ne cevap vereceksin? eşinin durumu zor filan ama bu da eşini uzayda bile tedavi ettirme şansını yaratan mesleğin be abi.

    türkiye'nin bayern münih'i olma hayalleri kuruyoruz ama hazırlık maçında 27 gol atan takımın ne demek olduğunu anlamıyoruz her şeyden önce. kadromuz güzel eyvallah ama kadronuz çok seksi görünüyor, lütfen direkt kura çekimine geçin demiyorlar bize. kadromuz iyi, hazırlık maçlarını ciddiye almayalım demiyor mesela bayern. ola ki ön eleme oynaması gerekse 30 tane atacağını biliyoruz ama bu sadece bizden çok iyi oldukları için değil, onu da biliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın