• 237
    türkiye'de maç izlemek bu kadar zor olmasa kimsenin yönelmek istemeyeceği uygulamadır. günün sonunda tek derdimiz takımımızı izleyebilmek, ama yayıncı kuruluşların hizmet kalietsi yerlerde süründüğü için insanlar çözüm arıyor.

    25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı'nı s sport plus'tan izlemeye çalışanlardan biriyim. ne televizyon uygulamasından ne bilgisayardan açıldı maç. anca 20. dakika civarından itibaren mobil veriyi kullanarak telefondan izleyebildim. evet fiyat uygundu, ama neden çile çektik parasını ödediğimiz platformda maç izlemek için? para iadesi yapıyolar mı mesela? veya özür diliyorlar mı? kaybı telafi ediyorlar mı? müşteri temsilcisine ulaşılabiliyor mu? hepsi hayır. o zaman ne diye bu hizmeti alayım ki ben? aynı şey exxen ve tod tv için de geçerli. yoğun saatlerde maç izlenmiyor bu uygulamalardan. korsanı bitirelim demek ayrı şey, müşteri memnuniyeti ayrı şey. sen hem tekel ol hem de hizmet verme. o zaman korsan bitsin diye ağlamaya hakkın yok.

    ıptv hayatımda hiç kullanmadım, ama öyle etik kaygılarla değil. iyisini bulmaya uğraşmak istemedim. çok iş gibi geldi, güvenemedim vs. kullanana karşı en ufak eleştiri getirmem, çünkü adam takımını izlemek istiyor abi, bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın