resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2282
    kendisine dünkü maçtan sonra gösterilen ve özel hayatına karışılan tepkilerin, ülkedeki taraftar profilinin nasıl kokuşmuş, nasıl aşağılık bir hale geldiğini anlamakta yardımcı olduğu oyuncu.

    hiç lafı çevirmeyelim, bu konuda hiçbir kulüpten farkımız yok, hatta fenerbahçe taraftarı nasıl başarısızlıktan kafayı sıyırmışsa, bu tür kendine taraftarların da (bunlara galatasaraylı diyemiyorum pek) geçen seneki başarının şımarıklığıyla haddini fazlasıyla aştığını görüyoruz.

    nelsson dün kötüydü, ben de maç konsantrasyonunun üst düzeyde olmadığını düşünüyorum, fakat bu benim gördüğüm. arka planda neler olduğunu, kulüp içinde neler konuşulduğunu bilemeyiz. belki nelsson'a verilen söz tutulmadı, belki menajeri kelek yaptı, belki bütün sorumluluk kendinde, belki bambaşka bir şey. bana göre de nasıl bir profesyonel, iş yerine geldiğinde tüm dertlerini dışarıda bırakmalı ise, ne olursa olsun nelsson da bunu yapmalı. fakat

    ben böyle bir durumda ona değil, tüm camia adamda bir değişiklik olduğunu görmüşken bu halde onu sahaya süren teknik adama sorumluluk yüklerim. ayrıca şunu tekrar tekrar söyleyeyim, okan buruk'u beğeniyorum, fakat bu onun istenmeyen bir sonuç sonrası oyuncu ismi vererek eleştirdiği 2. olay oldu, aynı olayı geçen sezonun ikinci yarısındaki karagümrük maçı sonrası (oyuncu haksız olsa da) bafetimbi gomis için yaptı. bu tür şeyler isim vererek kamuoyu önünde dile getirilmez. bir durum varsa bunu içeride çözersin, çözemezsen de sahaya kaan ayhan'la çıkarsın. süper lig'de oynasa son 5-6 sırada yer alabilecek bir takım olan zalgiris deplasmanına da kaan ayhan'la çıkamayacaksan bu adamın kadroda işi ne ve biz karacabeyspor ile oynayacağımız kupa maçı için mi bu adama o kadar para veriyoruz.

    özetle dünkü performansı kötüdür, saha dışı bir durumu varsa sorumlu ondan çok onu sahaya süren hocadır ve en nihayetinde kendisine yakışıksız sözlerle yapılan linç kampanyası bir deliliktir. keşke bunu yazanlar tespit edilip stadyumun yanından bile geçirilmese.
App Store'dan indirin Google Play'den alın