resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1967
    sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim taş gibi futbolcu. satılmasın diyenleri anlıyorum hakikaten iyi yaptığı işleri yaptığı zaman insanın göz zevkine hitap eden bir futbolcu. tabi iyi yaptığı işleri yapmasını bekleyerek başarılı olmak kolay mı? bence değil.
    zaniolo yetenekli ve kaliteli futbolcu. ama her kaliteli futbolcunun sizin oynadığınız oyun için en faydalı oyuncu olmadığı gibi bir gerçek mevcut. sayısız örneği var. pep gelene kadar manchester city ön tarafa sürekli bireysel yetenek atıyordu fakat beklenen başarı gelmiyordu keza paris saint germain aynı şekilde.
    hücum hattına ekleyeceğiniz her bireysel yetenek topu paylaşmanızı o kadar zorlaştırır. bu sadece futbolla alakalı değil basit matematikten bahsediyorum. ortada bir tane top var ve top ayağında olsun isteyen 4 tane hücum oyuncusuyla bir yere varmak mümkün değil. ve galatasaray futbol takımındaki hücum oyuncuları arasında topu en çok seven ismin zaniolo olduğu gün gibi açık.
    zaniolo'dan gelecek 30 milyon euro civarı bir gelirin bize rashica ve kaliteli bir 8 numara eklemesi yapmayı kolaylaştıracak. teraziye koyduğumuz zaman rashica ve kaliteli 8 numara transferi mi daha çok karnımızı doyurur zaniolo mu sorusunun cevabı rashica ve 8 numara benim fikrime göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın