• 534
    ulan 5 dakika daha dayanamayıp golü yemezsin be. ne güzel öyle veya böyle 2-1 olmuş. bu takıma karşı baskı yediğinde nasıl şaşırıp gol yedik hayret. ne olursa olsun avrupa galibiyeti olacaktı.

    okan hocam sen daha iyi bilirsin ama şu yunus'tan artık bir şey bekleyip de diğer oyunculara haksızlık etme. onu da geçtim bu takımın ahengi ile oynama. olmuyor işte olmuyor, olmayacak. futbolu bilmiyor çünkü bu çocuk. attığı pastan, çalım attığı yerden bile belli. futbolun f'sini bilmiyor işte.

    rakip çok kötü ve güçsüz bir ekip. 1-0 yenikken bari son dakikada da olsa atıp berabere kalsak da içerde tek farklı galibiyet yetse dedim. galibiyeti de bulduk ne güzel ama yine golü yedik. bu işlerin asla şakası olmaz. koca sezonun ilk maçına çıkıyorsun ve bu maç şampiyonlar ligi maçı. tabii ki ciddiyet her şeyden önce gelmeli. mertens ve morutan girene kadar üretkenlik namına çok kötüydük. biraz baskı kurunca adamlar dağıldı.

    rövanş kolay olur dersek yine maç içinde tokat yeriz. sonra çevirmek için uğraş dur. 2 farklı öne geçmeden rahatlayamam. allah'tan tek farklı galibiyet yeterli hale geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın