• 461
    erden timur'un lig bittikten sonra katıldığı bir yayında ipuçlarını verdiği süreçtir.

    haziran ayında yapılan mülakatta aşağı yukarı şunları söylemiştir: "önceliğimiz sol bek ve forvet mevkileri, şampiyonlar ligi elemeleri başlamadan önce bu mevkilere öncelik vereceğiz. ağustos ve özellikle eylül ayında da fırsat transferi kollayacağız. transfer dönemi başında almak istediğimiz bir oyuncuyu daha sonraki aylarda alabilmemiz daha avantajlı oluyor."
    bu konuşmadan sonra kendi kendime orta saha transferinin daha elzem olduğunu söylemiştim.

    gelinen noktada icardi ve bakambu transferlerinin bittiğini (en azından bakambu), sol beke angelino gibi bir canavar alındığını kabul edersek erden bey'in verdiği sözü fazlasıyla tuttuğunu rahatça söyleyebiliriz. sol bek dedi çok kaliteli birini aldı, forvet dedi icardi gibi bir ismi son olaylar olmasa istanbul'da görecektik, yedeğini de bu akşam getiriyor.

    bize göre öncelikli olan kısımların ( orta saha) ilk başta düşünülmemesi subjektif olarak eleştiri kabul edebilir ama objektif olarak ne dediyse onu yapan bir kişi var. ha bize şu mevkilere daha elzemdi, neden buralara önem vermediniz diye bir sitem varsa o başka ama bu adam çıkıp 5 oyuncu alacağız, hepsi de ağustos'tan önce gelecek demedi ki! aksine son ay çok daha maliyetli oluyor dedi. önceliklerimiz şunlar şunlar dedi ve o dediklerini yaptı. akşama kadar sosyal medyaya 50 oyuncu ismi düşüyor. sanırım bu futbolcular ile gerçekten görüşüldüğüne inanıyor bazıları. sonra da neden transfer yok diye kızılıyor.

    ama eksik ama fazla gayet profesyonel bir süreç geçiyor. transfer komitesi ve hoca oturmuş bir plan yapmış ve şu ana kadar plana uygun, iyi gidiyor. demekki orta saha için aranılan, beklenilen, listede olan futbolcular temmuz ayında alınamayacak kadar maliyetli. okan hoca'nın da 8 numaraya daha diri birini istediğini tahmin ediyorum.

    sonucunda da kadromuzun geçen seneden çok daha iyi olacağına gerçekten inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın