resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5159
    gelmemesinin tek sebebinin wanda'nın sağlık sorunları olduğunu düşünmüyorum. sosyal medyada paylaştıklarına bakıyorum da gayet keyifleri yerinde. en son barbie-ken muhabbeti bile yapıyorlardı. çok kötü birşeyler olsaydı bu kadar keyifli olmazlardı diye düşünüyorum. sadece test sonuçları beklenseydi, gelir imzalar sonra da ona göre bir plan yaparlardı.

    olay bu adamın bize gelip gelmemesi değil, olay hala gelmemesinin arkasında yatan sebep. yoksa 3 aydır yazıyorum; biz icardi'nin en iyi tercihiyiz, kesin bize gelecektir diye. belki de olay istediği peşinatta, belki istediği başka koşullar var, belki hala belli maddeler üzerinde pazarlık devam ediyor bilemem. ama bu konu ile ilgili hissiyatım olayın tek sebebinin sağlık olmadığı yönünde.

    bizim şampiyonlar ligine katılmamızı istiyorsa, o zaman katılmamız için destek vermesi, şu anda arjantin'de tatil yapmasından çok daha iyi olurdu. gördüğüm kadarıyla bireysel çalışma da yapmıyor. daha en az 1 hafta bu sürecin böyle devam edeceğini düşünürsek resmen adam sezon başı kampını kaçırmış olacak. tamam adam canımız ciğerimiz, çok sevdik ama süreç hiç profesyonelce gitmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın