resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5156
    ben de bazen can sıkıntısından icardi sürecinin uzamasından ötürü icardi'nin kendisine sistem ediyorum ama icardi sitem açısından yanlış adres aslında. icardi 4 haziran akşamı bu şehirden ayrılırken "geleceğim, hem de bonservisimle geleceğim ama 1 eylül'de" dese hepimiz buna gönül rahatlığıyla razı olurduk. dolayısıyla aslında icardi'nin yaptığı bir yanlış veya tutmadığı bir söz yok.
    bu takımın hakan şükür, necati ateş, ümit karan, hasan kabze'den oluşan forvet hattı vardı 2006'da. hakan, nonda, ümit vardı 2008'de. 2012'de elmander, baros, sercan ve necati vardı. 2013'te drogba, burak, elmander ve umut vardı. 2015'te bile burak, umut ve pandev vardı. bu takımın mümkünse 4 ama mutlaka 3 tane mevkisi forvet olan futbolcuya ihtiyacı var. içlerinden bir tanesi icardi de olsa bu elzem, olmasa da bu elzem.
    her ne kadar diğer forvet(ler)in transferi iki aydır icardi koşuluna bağlı tutulsa da, ben buna katılmıyorum. icardi'nin takımla şu tarihte olmamasına tamam'ım ama icardi'nin olmadığı takımda orijinal pozisyonu forvet olan hiçbir oyunun olmamasına tamam değilim. zalgiris maçı için icardi'nin varlığı veya yokluğu mühim değil ama zalgiris maçında galatasaray'ın sahip olduğu forvet hattı mühim. bu hat zayıf bırakıldı. icardi'ye kızmıyorum, kızamıyorum. adamın bir suçu yok aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın