• 421
    sezon içerisinde eksik bölgelerimizi biliyoruz, hazırlıklarımız tamam deniyor. sonra transferler erken tamamlanacak, kampa yetişecek yalanı atılıyor. sonra bir bakıyorsun lig başlamış hala transfer bekliyor takım. alıştık artık, plansızlık bu ülkenin kaderi.

    arabistan bahanesi çıktı şimdi de. ben anlamıyorum kante'yi mi alacaktık, benzema'yı mı tutup kolundan getirecektik, ruben neves mi çekecektik orta sahaya kimi alacaktık da arabistan bize engel oldu? erden timur diyor ki biz paraya öncelik verenleri transfer etmiyoruz, sonra da futbolcular arabistan'dan teklif bekliyor diyor. e hani biz parayı seçenleri seçmiyorduk?

    ligin fikstürü çekilmiş, şampiyonlar ligi ön elemeleri başlayacak bu takımın hala forveti yok. hadi diyelim icardi'de sağlık sorunu çıktı bekleniliyor, e abi bari yedeğini alın. bakambu takımından gitmek istemese kimi alacaktık mesela biz? normalde listemizde kim vardı çok merak ediyorum. e hani plan program?

    50-60 tane maça çıkacağız, mevcut kadroya icardi, yedek forvet ve rashica aldım geçen sezonki kadroyu korudum demekle yeni sezona başlayamayız. avrupa'da elek olur bu takım. bu orta saha yapısı ile mümkün değil başarılı olamayız. gedson, hadziahmetovic, salih orta sahasına bile ezildik. avrupa'da kimlere karşı oynayacağız. torreira'nın yanına ve mertens'in yerine adam lazım, bas bas bağırıyor bu durum. avrupa dönüşü ligde de sıkıntı yaşarız çünkü rotasyona girince kalite yarı yarıya düşüyor resmen.

    umarım en kısa sürede eksikler tamamlanır, bahaneleri bırakın iş yapın lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın