resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21333
    https://twitter.com/.../1681020721944838144

    şu tweetiyle gece önüme düşen eski futbolcumuz. öncelikle, ana tweetteki söylemlerin tamamen abartıldığını düşünüyorum. evet, galatasaray forması giyerken de arda turan hep magazinsel haberlerle gündemdeydi. sinema salonu kapattı, ahmet çakar laf attı ama uğruna besteler yapıldı ve bu taraftar her zaman arkasında durdu.
    geçen sene bizim taraftarlarımız nasıl arda güler'i yemeye çalıştıysa fenerbahçe'den yana da aynı şey oldu. yani bu garipsenecek bir şey değil benim nazarımda. taraftarlık karşıtlıktan beslenir çünkü. fenerliler senin kötü olmanı ister.

    gelelim transfer sürecine. efsane bir kadronun kurulduğu, fatih terim'in geldiği, kendisine özellikle ihtiyaç duyduğunu belirttiği bir yaz gitti arda. hem de yanlış hatırlamıyorsam kamptan doğru gitti. arda güler'in şu transfer sürecinde ismail kartal gibi bir adamla 1 sene daha oynamadığı için demediğini bırakmadı fenerbahçeliler. biz efsane bir yapılanma, fatih terim ve arda turan üçlüsünden bahsediyoruz. ama genel kamuoyu olarak arda turan'ın kararı desteklendi, kulübe para kazandırdığı için saygı duyuldu.

    yurt dışı macerasına hiç lafım bile yok zaten. başarısıyla kendinden taraflı tarafsız saygı duydurdu.

    gel gelelim barcelona transferine ve sonrasına.

    sevgili arda, barcelona'nın ikinci senesinde yaptıklarını yapmasaydın sana hala saygı duyulacaktı. o sami yen'deki 66'nın hatırına ben hala saygı duyuyorum ama camianın sesini de biliyorum. burada sen niye kendini hiç sorgulamıyorsun? siyasi söylemlere neden girdin? neden olmayacak insanlarla takıldın? neden seni insanların gözünde bitiren şeyin bunlar olduğunu görmezden gelmeye çalışıyorsun?

    bir de başakşehir süreci falan filan var. ohoo. entry yazdıktan sonra aklıma geldi, camianın belki de seni tamamen affedeceği, 1 golle şampiyonluk kaçırdığımız sene göbek bıraktın ya sen. öz eleştiri nerede? ne zaman gelecek?

    ne bileyim, hem üzülüyorum şu haline.

    seni sevmek isteyen bir galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın