resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5078
    kendisi racon tabirle “delikanlı” bir adamdır. ya futbol kamuoyu ön yargılı yaklaştı yıllarca ya da olgunlaştıkça karakteri değişti; ama bizim gördüğümüz icardi belli konularda gerçekten duruş sahibi bir adam. ailesi bu konuların en başında. galatasaray da bu kapsam içinde bence. dolayısıyla wanda’nın sağlığı çerçevesinde gelebilecek durumdaysa mutlaka gelecektir. sözünü tutar. evet profesyonellik falan ama bu adam hem yüklü teklifleri reddetti hem de gelme şartı olarak “rekabetçi avrupa takımı kuralım” dedi. işine ve bize saygısı top seviye.

    allah sıkıntı vermesin ben geleceğine inanıyorum. ama gelene kadar da sürekli yönetimi darlamaya da gerek yok. ajans 1905’de erden bey de bu transferde bunaldı olsa da rahatlasa tarzı bir muhabbet döndü. belli ki hem yönetim hem hoca hem de icardi planları yapmıştı; ama sağlık işi bozdu. hepsinde stres ve gerginlik oluştu. daha da üstlerine gitmenin hiç gereği yok. sözlük bu konuda duyarlı davranıyor ama twitter ve insta’da hala “açıklayın kardeşim!!” baskısını fbjk medyası “pürüz var, sorun var” diye harlayınca sıkıntı çıkıyor.

    sakin kalalım. şu görüntüde bizim topçumuz ve aile içi sağlık gibi kritik bir sorunla uğraşıyor. bu adam istese ağustos ayına kadar yatar o zaman evet derdi. temmuz başı ortası arası gelecekti bu sıkıntı çıktı. yine vakit var, telaş yok. allah sağlıkla sınamasın kimseyi yeter ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın