resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5025
    gece yaptığı paylaşımla yüreklere bir nebze su serpen yetenekli golcü. dün geceki voleybol maçından sonra milli voleybolcumuz melissa vargas için yapılan aşkın olayım editinin orta kısmında taraftarın besteye girdiği kısım geliyor ve tüylerim diken diken oldu. gözümü videodan ayırmamama rağmen sanki gözüme bir perde çekilmiş ve önce deplasmanda fenere attığı o gol, sonra kerem’e yaptığı o şahane asist derken sezon performansı anlık olarak gözümün önünden geçti.

    gerçekten hem oyuncu olarak hem de şarkıyla bütünleşik bir biçimde kendisi bünyeye öyle bir tesir etmiş ki, bizde bıraktığı izler istemsiz gülümsemelere ve tarifsiz bir mutluluğa sebep oluyor. takımımıza böyle hem sahipleneceğimiz hem de bizi bu derece sahiplenen bir yıldızın gelme ihtimalini düşünürken bir anda kadromuza gelmiş ve gönüllerimize taht kurmuş bir oyuncu kendisi.

    genç yaşta inter gibi köklü bir italyan kulübünün kaptanlığına yükselmiş, dünya yıldızlarını doldurmaya başlayan psg’nin sonrasında satın aldığı, özel hayatındaki karmaşık durumlar olmasa belki de dünyanın o suarezler lewaların konuşulduğu yerde onlarla anılıp(burada günümüzde dünyaca anılması anlamında söylemek istiyorum) hatta önlerine de geçecek bir kariyere sahip olabileceği bir oyuncu icardi. o kendisine evim diyebileceği, kendisini kabul eden insanları barındıran bir kulüp arıyordu. ister kader diyelim ister şans, biz onu ailemize davet ettik geçen sene, o da ailenin orta yerine oturdu ve ilk günden bizden biri gibi oldu. biz ona aradığı aidiyet ve kabul edilme hissini verdik, o da elinden gelen her şeyi verdi.

    kim derdi ki dünyanın en yetenekli ve günümüzde piyasada bir elin parmağını geçmeyecek saf 9 numaralardan biri gelecek bizde kiralık oynayacak, ligdeki ezeli rakibimiz fenerbahçe’ye deplasmanda gol attıktan sonra formasını çıkarıp tribünlere gösterecek( ya usta sen ne ara bizi bu kadar sahiplendin yıllardır izlerim maçları derbileri ben böyle bir şey görmedim, 0-3 galip geldiğimizden çok maçın sonunda 2-3 saat sadece o sevincin bende yarattığı o mistik hissi yaşadım zaten), takıma abilik yapacak ve en ufak bir problem de yaşamayacak da yaşatmayacak da. kiralık bir oyuncu ve futbola geri dönüp kendine gelerek kariyerini devam ettirmek isteyen bir yıldız, nasıl olur da bu kadar sahiplendi takımı, nasıl bu kadar bu kadar sevdi bizi aklım hala almıyor. ama bir gerçek var ki gerçekten böyle forvetlerin hastasıyız, drogba geldiğinde tadı damağımda kalmıştı, umarım icardi bugün yarın gelir takımımıza katılır, ve kalplerde edindiği yere kalıcı olarak oturur ve bizimle başarıdan başarıya koşar. icardi’nin adı bile artık türkiye’de korku salarken, avrupa’da kendisinin de bir hesabı var. kendisini hor görüp burun kıvıranlara, kendisini beğenmeyip dışlayanlara verecek bir cevabı var. umarım en kısa zamanda evine geldiğini görürüz ve evine hoşgeldin yazabiliriz sözlüğe de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın