resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 386
    gelmesini istediğim ve gerekli gördüğüm oyuncu.

    parades bir futbol takımının en önemli yerlerinden birinde oynuyor. bence takım kurarken, kumar oynanmayacak iki bölge en ileri uç ve defans önü orta saha oyuncusu. forvet oyuncun gol atamazsa, orta sahan da maçı tutamazsa maç kazanmak bir hayli zor oluyor. iyi oyun da golün gelmemesiyle yerini kaosa bırakabiliyor. o yüzden bu bölgelerde takımın en iyi, lider ve hatta en fazla kazanan oyuncuları oynamalı. 2022-2023 sezonunun bizim için en önemli oyuncularına bakarsak, icardi ve torro'yu tartışmasız herkes yazar. yani bu bölgeler önemli.

    parades'te aslında bu bölgeyi doldurabileceğimiz iyi alternatiflerden. kendisi ve torro sağlıklıyken torro'yu 1 adım ileri atabiliriz, bazen daha hücumcu, bazen daha defansif kadrolarla sahaya çıkabiliriz. ama kadromuzda bu seviye iki defans önü oyuncusu bulunması demek, çoğu maçta sıkıntı yaşamamamız anlamına gelir.

    o yüzden şahsen ben nazını çekmeye, beklemeye razıyım. zaten sezon başı maçları mevcut kadro ile de çözebiliriz diye düşünüyorum. maç yoğunluğu olacak haftalarda sağlıklı olacak şekilde kadromuzda bulunsun yeterli.

    o yüzden alternatifi hazır şekilde bekleyelim. gelirse ne ala deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın