• 6845
    aşureye benzettiğim takımdır.

    badem, fındık, ceviz gibi malzemelerin tek başlarına mükemmel bir tadı vardır. vücuda da yararlıdır ama işte sık alamazsın çünkü pahalıdır.
    transfer ederlerse zaha ve livakovic; her ne kadar yaşlı da olsalar dzeko ve tadic bu malzemelerdir.

    bu malzemelere ilaveten fasulye, nohut, pirinç gibi malzemeler de vardır. tek başlarına hiçbir işe yaramazlar. anca kaynar suya pirinci atıp pilav yaparsın veya nohut çorbası vs.
    işte bunlarda becao, djiku, kent gibi isimlerdir.

    tüm bu malzemelerin yanında buğday da vardır. buğday da birçok işe yarar ama o da tek başına anlam ifade etmez. anca değirmenden geçirip bir şeyler yapacaksın da falan da filan. ya da bir ineğin önüne de atabilirsin.
    işte bu malzemelerde mert hakan, irfancan, ismail yüksek gibi isimlerdir.

    şimdi sen tüm bu malzemelerini karıştırırsan güzel bir aşure elde edebilirsin ama her ay bunu yapamazsın çünkü bunun da özel bir günü vardır. yani demek istediğim, fenerbahçe bu kadroyla iyi bir süreç geçirecek ama uzun vadeye yayamayacaklar. taraftarları o aşurenin tadını sürekli isteyecek ama ev sahibi ismail kartal, o aşureyi sürekli yapacak ustalıkta ve çalışkanlıkta değil.

    kendimizden de bir örnek vereyim;
    geçen sezon* ligin en iyi stoperleri ve sağ beki bizdeydi. en iyi ön libero, sağ-sol kanat ve forvet bizdeydi. en iyi teknik direktör bizdeydi.
    buna rağmen birçok maçta deli gibi zorlandık. ankaragücü takımından bile inanılmaz baskı yediğimiz zamanlar oldu. birçok maçı son dakikalarda kurtardık. düşünün bide en iyi kadro bizdeydi!

    bizim şansımız okan hocamızın her oyuncudan verim alması olmuştu. hem futbolculuk, hem de teknik direktörlük kariyerinden çok büyük tecrübeleri var.
    peki ismail kartal'ın var mı? ya da şöyle söyleyeyim; ismail kartal, bu takımdan verim alır mı?
    bence hayır, çünkü büyük oyuncuları yönetmede tecrübeli bir isim değil. kırılgan bir camianın toparlayıcı olacak tecrübesi yok. ara ara iyi oynatacak ama birçok maçı diken üstünde izleyeceğinden adım gibi eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın