resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5060
    hakkında artık kulübün bir şeyler söylemesi lazım zira bu işin felaket derecede suyu çıktı. yanlış anlamayın mesele ''icardi gelecek mi?'' değil, zaten birçoğumuz bu transferi ağustos ortası hatta eylül öncesi beklemiyorduk. uzayacağını düşünüyorduk. mesele, her şey tamam hatta ''icardi yarın geliyor, pazartesi geliyor'' kısmında takılı kalmamız. ilk başta mevzu böyle başladı, şimdi de herkesin bir ucundan tutup yorum yaptığı wanda meselesi çıktı.

    transferin burada tıkanması çok sıkıntı. bu, normal bir transfer değil. milyonlarca insan bunu bekliyor günlerdir. icardi kap açıklaması, uçak bilgisi vs ile yatıp kalkıyor millet ve bu tehlikeli bir hal almaya başladı. hayır muhabirleri falan geçtim, direkt olarak kulübün kendi personeli transferin bittiğini, uçağı beklediğini falan söylüyor. o zaman bu adama ne oldu kardeşim?

    herkesin ağzında ''sağlık çok önemli, sağlık etiği, gizlilik'' lafları dolanıyor. tabii ki öyle. zaten kimse çıkıp wanda ile alakalı bilgi verilsin demiyor. meselenin açıklanması gereken kısmı icardi'nin galatasaray'a transferi. öyle veya böyle bu camianın milyonlarca taraftarı var ve bu milyonlar deli gibi bu adamla ilgili bir açıklama bekliyor çünkü herkes hatta kulübün içinde yaşayan muhabirler dahi sürekli ''yarın, sonraki gün, sonraki hafta'' diye diye topu atıyor.

    eğer bu iş gerçekten bittiyse çıkın deyin ki ''icardi gelecek ancak biraz süre istedi.'', emin olun wanda'nın hastalık muhabbeti olmasa dahi zaten kimse bir şey demezdi. çıkın kap bildirimini yapın hatta millet rahatlasın. olumsuz bir durum varsa da bunu şeffaflıkla anlatın ama böyle olmaz. 1 hafta önce tamamen bittiği söylenen transferle ilgili somut hiçbir gelişme yok ancak acayip bir bilgi kirliliği var. muhabirleri falan geçtim hocamız okan buruk dahi her konuşmasında tarihi biraz daha erteliyor. sosyal medyadan çıkmayan çiftten bir paylaşım yok, wanda'nın hasta olduğu söyleniyor. anladığım kadarıyla 4-5 günlük bir mesele bu. nasıl işse hala tamamen belirsizliğini koruyor, o konuda da arjantin'de bir sürü şey yazılıp çiziliyor. bir kısım böyle bir durum hiç yokmuş gibi ''icardi bizim oyuncumuz rahat olun.'' tadında takılıyor, diğer taraf ''wanda hasta, geçmiş olsun'' moduna girmiş.

    ben endişeli değilim. sağlam kaynaklardan olumsuz bir haber girilene kadar sıkıntı yok zaten. icardi'yi aldık, sadece gelmesi için sabırsızlanıyoruz modundayım ancak taraftarın selameti açısından bu tarz süreçleri yönetmek çok önemli. ben falcao döneminde de en çok buna kızmıştım. bir transfer olur veya olmaz. bu çok doğal ancak süreci düzgün yönetmek lazım. taraftarı saçma sapan tiplerin kucağında oyuncak etmemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın