resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1858
    torreira'nın yanına topu biraz daha fazla dağıtacak defansif yönü torreira kadar olmasa da kuvvetli bir topçu bulup kendisini önlerine atarsak bambaşka bir galatasaray izleriz. paredes doğru isim olabilir bu açıdan belki de.

    oyun kurulumunda da sorun yaşamayız, icardi çok özel bir topçu, oyun kurulumunda etkili, kerem de elinden geleni yapıyor. sağ kanatta da oyun kurulumuna yardım edecek bir topçu oynatırsak olur bu iş. zaniolo da zaten ince kilit pasları yapabilen bir topçu, bu yetenek setiyle yapamaması abes olur zaten.

    ayrıca oyun kurulumunda etkin olacak boey ve özellikle angelino gibi iki bekimiz var. merkez sıkışırda kenar organizasyonlarıyla epey etkili olabiliriz. angelino sol iç gibi merkeze yaklaşıp da oyun kuracak bir adam, olmadı orta sahadan muz orta keser icardi tıklar içeri zaten.

    ve ya dybala tarzı bir oyun kurucu, skorer fakat savunmaya çok dönmeyen tecrübeli bir a klas oyuncu alıp, zani kardeşimizi sağ kanatta oynatabiliriz. yine çılgın atacaktır.

    galatasaray arzu edilen, seksi bir kulüp haline neredeyse tamamen geldi, kendisi bu seviyeye gelirken önemli bir rol oynadı, uzun boylu yakışıklı italyan erkeği! umarım bizimle en az 1 yıl daha kalacaksın, kaldın gibi.

    tanım: metroseksüelsaray'ın yılmaz neferlerinden biri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın