• 3139
    kesinlikle ve kesinlikle değiştirilmemesi gereken kural. iyice saçmaladılar. ali koç altay ve arda’ya güvenerek daha 2 ay önce 8+3’ü savundu. şimdi o istedi diye bu kural tekrardan değiştirilemez.

    avantaj olayına gelirsek yerliden yana süper lig’de en iyi durumda olan takımda biziz. abdülkerim ve kerem diyoruz ama burada daha büyük avantajımız ise bu iki oyuncumuzun yedekleri de türk. eğer ikisi olmaz ise direkt emin ve barış’ı koyabiliriz.

    fenerbahçe taraftarının zekası kadro planlama nedir ne değildir fazla çalışmaz. her transfere maradona muamelesi çekip direkt kadroya yazıyorlar ama dinamikleri bilmezler. mesela mert müldür’ü aldıklarını varsayalım. bekleri ferdi ve mert yapıp türk oynatacaklar. ama ikisinin yedeği osayi ve oosterwolde. lig’de oynanan 38 maçın en fazla 25 tanesinde bu ikili aynı anda oynayabilir. geri kalan 13 maçta her şeyleri tepe taklak olacak yine. üçüncü türk için ismail, irfancan, emre mor diyorlar. bir yandan da kanat ve orta saha bakıyorlar. yani anlayacağınız her şeyleri karman çorman.

    şu an fenerbahçe’nin 17 yabancı futbolcusu bulunuyor. livakovic ve bacao’yu sayarsak 19 oluyor. zaha’yı istiyorlar, orta saha istiyorlar. buna rağmen kadroyu bir türlü oturtamıyorum ama bu cahil topluluk bunları düşünemiyor. dzeko, tadic, zaha, kent, szymanski ve yeni orta saha gelince hangisi yedek olacak ? mert ve ferdi olmadığı senaryoda diğer türkler kim olacak ? yani resmen akıl tutulması yaşıyorlar. eğer 9+2 yapılırsa bir nebze rahatlarlar.

    bizim ise hiç böyle dertlerimiz yok. dediğim gibi sol stoper ve sol kanat direkt türk olarak kapattık. yeri gelince de kaan, kazımcan, emin, berkan, yunus, halil ve barış 3. türk olarak sahada yer alır. okan hocanın da açıklaramalarına göre planları bu yönde. çarşamba-pazar maç oynayacağız. illa ufak tefek rotasyonlar olacak. ama fenerbahçe tarafı ufak bir sıkıntı da direkt kadrosunu komple değiştirmek zorunda. o yüzden sırf bize de yarıyor diye değişmesine müsahade etmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın