• 7806
    taraftarını yine inandırmış gözüken kulüp. her yaz aynı hikayeyle başlıyoruz sezona. bu sene çok daha iyi oyuncularla başlayacaklar lige belli ki. ama kafa yapıları aynı. gram korkutmuyorlar.

    ali koç her yıl olduğu gibi menajer tavsiyeleriyle takım diziyor. jesus biraz bunu bozup kendi çöplerini doldurmuştu. onu gönderir göndermez eski tarzına döndü. bugün gerçekleşen tadic transferi buna en güzel örnek. muhtemelen bugün sabah saatlerinde veya dün menajer fenerbahçeye önerdi oyuncuyu. akabinde oyuncuyla beşiktaşın ilgilendiğini ve eredivisie'deki şişik istatistiklerini görüp ne istiyorsa verip aldı. sağda solda nasıl 1 günde bitirdiniz bu transferi diyenler görüyorum. parayla arkadaşlar. doymuş ve kariyerinin son kontratını alan oyuncuya parayı verirseniz aynı gün de gelir 1 saat sonra da gelir.

    öte yandan fenerbahçenin gerçekleştirdiği transferlerle yönetimimize baskı kurmaya çalışan taraftarlarımızı görüyorum. çok endişe verici. biz onların aksine bi plan çerçevesinde zaten iyi olan takıma ekleme yapıyoruz. acelemiz veya endişe edecek durumumuz yok. icardi'nin geldiğini farz edersek, rashica dışında geçen yılki kadroyu korumuş, hatta üstüne angelino gibi muhteşem bir sol bek katmış olarak ön elemelere giriyoruz. yönetimi baskılayıp hataya zorlamaya gerek yok. bırakalım finansal durumumuz için en iyi anlaşmaları yapacak vakitleri olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın