resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3981
    gelmiş geçmiş izlenilen en iyi galatasaray futbolcusu olmasına imkan olmayan futbolcudur. ne yazık ki, hagi ile aynı dönemde oynamıştır.

    bitiricilik konusunda 'lakaka' ile kapışabilecek düzeyde saç baş yoldurtmasıyla meşhurdur. attığı gol sayısının hiç bir önemi yoktur, çünkü dakika başına attığı gol sayısına bakarsanız, leeds'e attığı acayip gol gibi, arka arkaya kale önünde tipleyemediği toplar da mevcuttur. 1996-2001 dönemi galatasaray'da tek forvet oynamasının ekmeğini de fazlasıyla yemiştir.

    kısacası top ayağındayken kazmanın tillahıdır. attığı goller bile saçma sapandır.
    ama konu hava toplarıysa, dünyada gelmiş geçmiş en iyi santraforlar arasında ilk 5'e bile girebilir.

    tanju çolak'ı hiç sevmem, ama hayattaki tek doğru analizini burada yapmış olabilir. konu golcü ise gs tarihinde hakan şükür'ün önüne en az 5 tane isim yazarım.
    https://www.youtube.com/watch?v=UQBO3_vLCTU

    ha eğer konu takıma fayda ise, o zaman hakan belki en iyi santrafor olabilir. ama yine de takıma en çok fayda sağlayan oyuncu da olamaz, çünkü tekrar edelim, hagi ile aynı dönemde oynamıştır.

    bak yine arsenal maçının son dakikasında yaptığı dangalaklık geldi aklıma. şuursuz herif, düdükle beraber son sürat vurmuştu topa. aslında hagi tony adams yerine bunu dövüp atılsaydı, içimin yağları daha da erirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın