resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 4425
    bizde oynadığı süreçte sevilmesinin nedenleri şöyle sıralanabilecek oyuncu:

    - sağ bek, sol bek, nerede, ne zaman görev verilse görevini yerine getirdi. ne oyuncular gördük o sıralarda, latovlevici, çamdal... 2018 şampiyonluğunda hakkı var bu adamın.
    - istikrarlı bir performans ortaya koydu. kimse de "çok kötü bu oyuncu" demedi o yıllarda. zaten o yüzden bu kadar sene devam etti.
    - skandaldan uzak bir yaşantısı vardı, ne kimseyle kavga etti ne kendi yüzüne havai fişek patlattı ne de antrenmanlarda sorun çıkardı.
    - form, kilo, disiplinsizlik sorunu olmadı.
    - anlamsızca kadro dışı bırakıldığında dahi sorun çıkarmayacak kadar problemsiz bir karakterdi.

    böyle bir karaktere sahip olmasında norveçli olmasının etkisi mutlaka vardır. midtsjö de sorunsuz mesela. o da vasat. ama ne tartışma ne küfür ne takım içi sorun çıkarma, hiçbir problemini görmedik. kuzey afrikalılar da böyle olsun onlara da kıyak geçeriz. herkese hak ettiğini veriyoruz. demek ki iskandinav insanının sevilmesine ve saygı duyulmasına etki eden olumlu kültürel farklılıklar var.

    kendi taraftarının annesine küfreden asistin asisti belhanda'ya mı, her sene göbeğiyle ilk 25 maç yatıp son 10 maç iyi performans gösteren feghouli'ye mi, hadi şimdi bu şekilde söylemek de belki hoş değil ama kendi yüzüne de havai fişek patlatmazsın... omar'a mı kıyak geçeceğiz? biraz yardımcı olsunlar da geçelim madem. bu kadar sorunlu tipin olduğu takımda sorunsuz insana denk gelince insanın saygı duyası geliyor. normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın